In Zaandam zijn onze glaszetters 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Bij spoed is AV Glas binnen 30 minuten bij u aanwezig om de schade te herstellen. Onze glaszetters prijzen voor Zaandam zijn op basis van een offerte.

0800-0060 Contact opnemen

Professionele glasreparatie tegen scherp tarief

Onze ervaren glaszetters repareren direct uw glasschade. Wij berekenen geen voorrijkosten en handelen meteen alles af met uw verzekering. Zo wordt u altijd snel en voordelig geholpen.

Bij spoed binnen 30 minuten aanwezig in Zaandam

Als u meteen een glaszetter nodig heeft in Zaandam zijn wij binnen 30 minuten aanwezig. We repareren de schade meteen. Onze professionals zorgen voor een snelle en vakkundige reparatie.

AV Glas heeft diverse soorten glas voorradig en kan dus meteen leveren, van glazen trappen tot beloopbaar glas. Lees hier meer over alle glassoorten

Ruim 40 jaar ervaring als glaszetter in Zaandam

De glaszetters van AV Glas hebben ruime ervaring met het herstel en de levering van glaswerk. Door onze grote voorraad glas hebben we altijd direct een gepaste oplossing voor uw situatie. Heeft u vragen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? U kunt ons dag en nacht telefonisch bereiken via 0800-0060. U kunt ook ons offerteformulier invullen.

Voordelen AV Glas

 • 24/7 service
 • Spoedservice, binnen 30 minuten aanwezig in Zaandam
 • Contracten met alle grote verzekeringsmaatschappijen
 • Geen voorrijkosten
 • Alle soorten glas voorradig
 • 10 jaar garantie op isolatieglas

Werkgebied AV Glas in Zaandam

Zaandam is al meer dan 40 jaar onze uitvalsbasis in Noord-Holland. We vervangen glas in heel Zaandam, van de Zaanse Schans tot aan Zuiderhout.

In en rond Noord-Holland zijn wij onder andere actief in Alkmaar, Almere, Amstelveen, Amsterdam, Haarlem en Zaandam.

Goedkope glaszetter in Zaandam

Bij AV Glas vinden we dat snelle service niet duur hoeft te zijn. Zo berekenen we nooit voorrijkosten; glasschade komt immers altijd al ongelegen. We hanteren scherpe tarieven, ook bij spoedklussen. Verder ontvangt u altijd 10% korting op isolatieglas.

Ervaringen

”In onze voorruit kwam steeds meer vocht te zitten. Uiteindelijk toch AV Glas gebeld voor vervanging. Snel vervangen en netjes afgewerkt, ik kreeg nog een leuke korting ook.” Gerard

Meer klantervaringen uit Zaandam lezen.

0800-0060 Contact opnemen

Soorten glasschade

Glaszetter Zaandam heeft ervaring met vrijwel alle soorten glasschade en kunnen u zodoende altijd snel helpen. Wij zijn alle dagen van het jaar bereikbaar bij glasschade. Voorbeelden van de situaties waarvoor u ons kan inschakelen zijn:

Glasschade die meteen opgelost moet worden

Soms kan reparatie niet wachten tot de volgende dag. Wij staan daarom 24 uur per dag voor u klaar.

Vorstschade

Bij koud weer kan het verschil in temperatuur tussen binnen en buiten te groot worden voor uw ruiten. Uw raam scheurt in dit geval op het zwakste punt. Glaszetter Zaandam kan binnen 30 minuten ter plaatse zijn om dit te herstellen, zodat u er snel weer warmpjes bij zit.

Incidenten bij de woning

Een steentje tegen de ruit of een bal door het raam; glas is breekbaar, dus beschadigt snel. We kunnen dit meteen voor u herstellen. Eventueel verstevigen we ramen door er dubbelglas of veiligheidsglas te plaatsen.

Schade aan winkelruit

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Mocht uw winkelruit of de beglazing van uw bedrijfspand schade oplopen, dan kunnen we binnen 30 minuten aanwezig zijn om het te repareren. Zo kunt u snel weer verder met uw dagelijkse bezigheden.

Stormschade

Omgevallen bomen kunnen veel schade veroorzaken. Mocht uw woning beschadigd raken bij een storm, dan kunnen wij binnen 30 minuten bij u zijn om (nood)reparaties uit te voeren.

Inbraakschade

Na een inbraak laat een dief vrijwel altijd sporen na. Mocht er een raam beschadigd zijn geraakt, dan kunnen wij uw woning weer snel beveiligen door middel van nieuwe beglazing.

Projecten in Zaandam

Voor de bouw van het vernieuwde stadshart van Zaandam is veel nieuw glas nodig. Als betrouwbare leverancier is AV Glas betrokken bij de levering van glas aan diverse projecten aan de Zaanse Strip.

project glaszetten in Zaandam

Meer projecten in Zaandam bekijken.

Glassoorten

In Zaandam leveren we diverse soorten glas. Al het glas is direct uit voorraad leverbaar.

Spiegels

Spiegels kunnen een zaal of ruimte transformeren. AV Glas levert spiegels in alle soorten en maten. Wij maken de spiegel(s) altijd op maat.

Beloopbaar glas

Met beloopbaar glas kunt u een vloer of plafond een bijzondere uitstraling geven. Het maakt een ruimte extra licht en creëert een open gevoel. Onze experts kunnen u precies uitleggen wat de mogelijkheden van beloopbaar glas zijn.

Gekleurd glas

In principe is gekleurd glas leverbaar in alle kleuren. U kunt met dit glas prachtige effecten en extra sfeer in uw woning of kantoorpand creëren. Bel bij interesse met onze vakmensen, voor een uitgebreid advies.

Glazen deuren

Een glazen deur zorgt voor meer licht. Ook is het de ideale manier om ruimtes te scheiden; ondanks dat het zorgt voor een duidelijke afbakening, behoudt de ruimte zijn open karakter. Elke glazen deur van AV Glas wordt op maat geproduceerd en geleverd.

Glas in lood

Glas-in-lood is niet alleen bedoeld voor in de kerk. Ook thuis of op uw werk kunt u een prachtig glas-in-lood raamwerk laten plaatsen. De samenstelling van dit raam kunt u helemaal zelf bepalen, zowel qua vorm als qua kleur. Onze professionals hebben ook ervaring met het herstellen van glas in lood.

Dubbel glas

Dubbelglas zien we steeds vaker terug in woningen en bedrijfspanden. Het zorgt voor goede isolatie, zowel qua warmte als geluid. Wij hebben ruime ervaring met de plaatsing en levering van dubbelglas.

Veiligheidsglas

Ook voor veiligheidsglas kunt u bij AV Glas terecht. We leveren drie soorten veiligheidsglas. Over brandwerend glas vindt u hieronder meer informatie. Gelaagd glas geldt als preventiemiddel bij inbraken; edit dikke glas is een stuk lastiger in te slaan of te bewerken. Letsel beperkend glas kan handig zijn op de werkvloer of in basisscholen, aangezien het zorgt voor minder verwondingen wanneer het glas breekt.

Brandwerend glas

Brandwerend glas is veiligheidsglas dat minder snel breekt in vergelijking met gewoon glas. Het zorgt voor een vertraging van de verspreiding van vuur, zodat er meer tijd is voor evacuatie en de bestrijding van de brandhaard. AV Glas zorgt voor de vakkundige plaatsing van deze ramen. Neemt u bij vragen gerust contact met ons op.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande productbeschrijvingen nog vragen over de mogelijkheden? U kunt gratis en vrijblijvend een offerteformulier invullen. Onze experts zullen contact met u opnemen om de diverse mogelijkheden met u door te nemen.

 

Contact

 • AV Glas BV
  Sluispolderweg 4E
  1505 HK Zaandam

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de levering van glas in Zaandam? Via onderstaand formulier kunt u ons een bericht sturen. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Heeft u meteen een glaszetter nodig? Neem dan contact op via 0800-0060.