Als u direct een glaszetter nodig heeft in Almere staan wij voor u klaar. Bij spoed zijn de glaszetters van AV Glas binnen 30 minuten bij u, dag en nacht. Onze glaszetters prijzen voor Almere zijn op basis van een offerte.

0800-0060 Contact opnemen

Snel en vakkundig opgelost

Onze ervaren vaklui herstellen uw glasschade direct. Wij berekenen geen voorrijkosten en hanteren scherpe tarieven. Uw probleem wordt hierdoor altijd snel en goedkoop opgelost.

Glasschade? Binnen 30 minuten is AV Glas in Almere aanwezig

Als u bij glasschade met spoed een glaszetter nodig heeft, is AV Glas binnen 30 minuten bij u aanwezig. Onze ervaren vakmensen lossen het probleem direct op. Dankzij onze professionele service bent u zo snel mogelijk geholpen. We handelen ook direct de verzekeringszaken gratis voor u af.

We kunnen alle soorten glas uit voorraad leveren, van enkelglas tot veiligheidsglas. Hierbij worden geen voorrijkosten berekend. Aangezien we met alle grote verzekeringsmaatschappijen samenwerken kunnen we de verzekering meteen afhandelen. Zo lossen we alles in één keer voor u op en is uw schade goedkoop verholpen. Glashandel Heemskerk is de lokale glasspecialist.

Ruime ervaring als glaszetter in Almere

Onze professionals hebben ruim 40 jaar ervaring met alle soorten glas. Zo kunnen we elke vorm van glasschade snel repareren. Ramen leveren we uit voorraad. Bij de bestelling van glas kunnen we binnen 24 uur leveren als u het voor 9.00 uur bestelt. Meer weten? U kunt ons telefonisch altijd bereiken op 0800-0060, of vul vrijblijvend een formulier in.

De voordelen van AV Glas

  • 24/7 bereikbaar
  • Spoedservice in Almere
  • Binnen 30 minuten aanwezig
  • Geen voorrijkosten
  • Alle soorten glas op voorraad
  • Snel geregeld met uw verzekering

Werkgebied van onze glaszetters in Almere

AV Glas handelt al ruim 40 jaar succesvol glasschade in Noord-Holland en omgeving af. In heel Almere herstellen we glasschade, van Almere Haven tot Almere Buiten.

In en rond Noord-Holland zijn wij onder andere actief in Alkmaar, Almere, Amstelveen, Amsterdam, Haarlem en Zaandam.

Voordelige glaszetter in Almere

Bij onze snelle service profiteert u van scherpe prijzen. Aangezien glasschade nooit gelegen komt, berekenen wij geen voorrijkosten. Ook bij de levering van ramen hanteren wij voordelige prijzen. Bij isolatieglas krijgt u 10 jaar garantie en 10% korting. Bij AV Glas kiest u voor betrouwbaar vakmanschap.

Ervaringen

”Op een zondagmorgen na strandfestival ZAND had ik ineens een flinke barst in de voorruit zitten. Het probleem was gelukkig dezelfde ochtend nog opgelost door AV Glas.” Jan, Almere Poort

Meer klantervaringen uit Almere lezen.

0800-0060 Contact opnemen

Soorten glasschade

Glasschade komt altijd ongelegen. Als glaszetter in Almere hebben wij ruim 40 jaar met diverse soorten glasschade. U kunt dus rekenen op een snelle en vakkundige afhandeling. Wij kunnen u helpen bij bijvoorbeeld:

Inbraaksporen

Inbrekers zijn erg creatief in het forceren van een doorgang. Of nu het wc-raampje of het raam bij de voordeur beschadigd is; wij herstellen het volledig.

Schade aan bedrijfsruimte

Als de ruit van uw winkel beschadigd of gesneuveld is, wilt u dit snel opgelost hebben, zodat uw bedrijfsruimte weer veilig is. De kozijnen die eventueel beschadigd zijn kunnen opgelost worden door onze schildersbedrijf in Almere.

Kleine incidenten

Een bal door de ruit of een ladder door het raam; het kan buitengewoon vervelend zijn. Ook bij dit soort glasschade staan we voor u klaar.

Vorstschade

In de winter kan er door de temperatuurverschillen tussen de binnen- en buitenlucht schade aan ruiten ontstaan. Vaak komen er hierbij scheuren in de ramen. We lossen dit snel voor u op.

Stormschade

In de vlakke Flevopolder kan het flink waaien. Stormschade komt hier van tijd tot tijd voor. In deze gevallen kunnen we de ramen vakkundig herstellen met een (nood)reparatie.

Urgente glasschade

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar om alle glasschade zo snel mogelijk te herstellen. Bij spoed zijn wij binnen 30 minuten bij u aanwezig om het probleem te verhelpen.

Glasprojecten in Almere

AV Glas functioneerde als glasleverancier voor de nieuwbouw in het Homeruskwartier bij Almere-Poort. De woningen werden volgens de laatste standaarden op het gebied van woningbouw ingericht.

glaszetten nieuwbouwproject in Almere

Meer projecten in Almere bekijken.

Glassoorten

In Almere verstrekken we allerlei soorten glas uit voorraad. Het glas is hierdoor direct leverbaar.

Dubbel glas

Steeds meer mensen kiezen voor dubbelglas. We leveren dubbelglas van de beste kwaliteit, waarmee u uiteindelijk een stuk minder energiekosten hoeft te betalen.

Figuurglas

We hebben een breed assortiment aan figuurglas. Aan één zijde kan een figuur of patroon worden gedrukt. Dit geeft uw woning of kantoorruimte een unieke uitstraling.

Veiligheidsglas

Dit glas is extra sterk. Als u speciaal glas nodig heeft voor in een bedrijfsruimte, leveren wij veiligheidsglas in alle soorten en maten. AV Glas zorgt ervoor dat u met het glas voldoet aan alle wettelijke eisen in uw sector. Onze ervaren medewerkers nemen de mogelijkheden hiervoor uitgebreid met u door.

Enkelglas

Met enkelglas kunt u alle kanten op. We leveren enkelglas in alle soorten en maten. Ook als u bepaalde kleuren enkelglas wilt hebben is dat geen probleem. Wij stemmen het glas volledig op uw wensen af.

Glazen trappen

Met een glazen trap kiest u voor een stijlvolle aankleding in uw woning of kantoor. De onderdelen produceren we van extra dik glas. Ook is het mogelijk het glas te voorzien van figuren. De trap kan volledig naar uw wensen aangepast worden.

Spiegels

U kunt een spiegel als stijlvolle toevoeging voor uw interieur gebruiken of puur voor praktisch toepassingen. De duurzame spiegels van AV Glas zijn in alle soorten en maten leverbaar.

Beloopbaar glas

Beloopbaar glas kan een bijzonder effect gegeven aan een ruimte. Door de lichtval geniet u van extra licht in een woonkamer of kantoor. Dit soort glas is extra dik, om de veiligheid te allen tijde te garanderen. De mogelijkheden zijn eindeloos; onze vakmensen nemen dit graag met u door.

Brandwerend glas

In sommige gevallen heeft u brandwerend glas in een ruimte. AV Glas levert speciaal ontwikkeld glas dat bij hoge temperaturen niet snel breekt. Het glas biedt veiligheid en is volledig af te stemmen op bepaalde eisen.

Glas in lood

Met glas-in-lood kiest u voor een bijzonder soort glas. De kleurrijke glazen zorgen voor een authentieke uitstraling en een unieke lichtinval. Onze professionals zijn ook bekwaam in het herstellen van glas in lood.

Glazen deuren

Glazen deuren geven een open en toegankelijke uitstraling aan een ruimte. Bij AV Glas worden de deuren geleverd die geheel naar uw wensen zijn. Zo kunnen we de glazen deur (gedeeltelijk) blinderen, voor extra privacy.

Gekleurd glas

Het gekleurde glas van AV Glas is leverbaar in alle kleuren van de regenboog. Ook de toepassingen zijn eindeloos. Onze glaszetters stemmen dit graag met u af.

Wij kunnen u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van alle producten. In alle gevallen stemmen we het product volledig op uw wensen af. U kunt vrijblijvend een offerteformulier invullen.

Contactformulier

Bent u benieuwd wat AV Glas voor u kan beteken in Almere? Voor vragen kunt u ons 24/7 telefonisch bereiken op 0800-0060, of u kunt via onderstaand formulier een bericht versturen.