De glaszetters van AV Glas staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar en zijn bij spoed binnen 30 minuten bij u op locatie in Alkmaar. Onze glaszetters prijzen voor Alkmaar zijn op basis van een offerte.

0800-0060 Contact opnemen

Geen voorrijkosten en samenwerking met alle grote verzekeraars

Wij hanteren geen voorrijkosten en regelen meteen alles met de verzekering. Zo wordt uw glasschade altijd snel en goedkoop hersteld.

Glasschade? AV Glas is binnen 30 minuten ter plaatse in Alkmaar

Bij een kapot raam of bij andere glasschade in Alkmaar is AV Glas binnen 30 minuten ter plaatse. We verhelpen het probleem direct. Onze ervaren en gecertificeerde glaszetters zorgen voor een snelle en vakkundige reparatie.

AV Glas levert alle soorten glas direct uit voorraad: dubbelglas isolatieglas, glas-in-lood en figuurglas. Lees hier meer over alle glassoorten.

AV Glas, al ruim 40 jaar glaszetter in Alkmaar

De experts van AV Glas hebben ruim 40 jaar ervaring met glaswerk . Daardoor kunnen ze uit de voeten met alle soorten glas, van dubbel glas tot glas in lood. Zo hebben we altijd een gepaste oplossing voor uw situatie. Wilt of meer weten? U kunt ons telefonisch bereiken via 0800-0060 of u kunt geheel vrijblijvend ons offerteformulier invullen.

Waarom AV Glas

  • 24/7 bereikbaar
  • Binnen 30 minuten ter plaatse in Alkmaar
  • Geen voorrijkosten
  • Al het glas uit voorraad leverbaar
  • Administratie gratis geregeld met uw verzekeraar

Werkgebied van onze glaszetters in Alkmaar

AV Glas is al meer dan 40 jaar een begrip in Noord-Holland. We vervangen glas in heel Alkmaar; van Boekelermeer tot Daalmeer en van Bergermeer tot Beverkoog.

In en rond Noord-Holland zijn wij onder andere actief in Alkmaar, Almere, Amstelveen, Amsterdam, Haarlem en Zaandam.

Goedkope glaszetter in Alkmaar

Bij AV Glas hanteren we scherpe tarieven voor onze professionele diensten. Daarnaast berekenen we geen voorrijkosten; glasschade is immers al vervelend genoeg. Om een goede isolatie van uw woning te stimuleren ontvangt u 10% korting op HR++ glas. U krijgt daarnaast 10 jaar garantie op isolatieglas.

Ervaringen

”Bij de rellen van AZ-supporters bij Koel310 sneuvelden helaas meerdere voorruiten in onze galerijflat. Gelukkig kon AV Glas alle schade dezelfde avond nog verhelpen. Snelle service, vakkundig opgelost.” Johan

Meer klantervaringen uit Alkmaar lezen.

0800-0060 Contact opnemen

Soorten glasschade

Als glaszetter in Alkmaar kunnen wij alle soorten glasschade snel verhelpen. Wij zijn dag en nacht te bereiken voor een schademelding. Hierbij kunt u denken aan:

Bal door de ruit

In de wijk Overdie, in de buurt van het AFAS Stadion (van AZ), loopt u extra risico op een bal door het raam. Deze glasschade komt natuurlijk altijd ongelegen, maar kunnen wij gelukkig snel oplossen.

Stormschade

Hoewel Alkmaar niet direct aan de kust ligt, komt stormschade wel regelmatig voor. Vooral enkelglas is kwetsbaar voor rondvliegende objecten. We kunnen in dit geval direct (nood)reparaties bij u uitvoeren.

Inbraaksporen

Bij een inbraak wil vooral het glas nabij de toegangspunten van uw huis nog wel eens sneuvelen. We kunnen uw woning daarom van veiligheidsglas voorzien.

Vorstschade

Door de grote temperatuurverschillen in de winter kunnen er thermische breuken of scheuren in uw ramen ontstaan. We kunnen binnen 30 minuten bij u zijn om de kou buiten te houden.

Schade aan winkelruit

Bij een bedrijfsongeluk of vandalisme is het belangrijk dat het raam van uw bedrijfsruimte snel wordt hersteld. We kunnen alle afmetingen glas uit voorraad leveren.

Glasschade die meteen opgelost moet worden

Soms kan reparatie niet wachten tot de volgende dag. Wij staan daarom 24 uur per dag voor u klaar.

Projecten in Alkmaar

Om het energielabel van een pand in het historisch centrum van Alkmaar te verbeteren, werd AV Glas ingeschakeld om dubbelglas te plaatsen. Op drie verdiepingen is in verschillende kamers het enkelglas succesvol vervangen door dubbelglas. Het energielabel van de woning ging zo van F naar D.

Meer projecten in Alkmaar bekijken.

Glassoorten

In Alkmaar leveren we diverse soorten glas. Al het glas is direct uit voorraad leverbaar.

Enkelglas

De mogelijkheden met enkelglas zijn eindeloos. Wij leveren enkelglas in alle afmetingen en kleuren. We kunnen het glas volledig afstemmen op uw wensen.

Glazen trappen

Een glazen trap geeft uw huis of bedrijfsruimte een unieke uitstraling. We maken de onderdelen van de glazen trap op maat.

Glas in lood

Onze vakmensen kunnen glas-in-lood bij u plaatsen en repareren. Het geeft ruimtes een authentieke, kleurrijke uitstraling.

Figuurglas

Bij AV Glas leveren we duurzaam figuurglas van de hoogste kwaliteit. We hebben een uitgebreid assortiment aan ruiten van figuurglas.

Gekleurd glas

Professioneel gekleurd glas is leverbaar in alle soorten en maten. Als u nog niet helemaal weet hoe u gekleurd glas wilt toepassen, dan kunnen onze experts u volledig op hoogte brengen van de mogelijkheden.

Brandwerend glas

AV Glas levert u brandwerend glas van de beste kwaliteit. Het materiaal is speciaal ontwikkeld zodat het niet snel breekt bij oplopende temperaturen Wij zorgen ervoor dat alles voldoet aan de wettelijke eisen in uw sector.

Glazen deuren

Glazen deuren geven een ruimte licht en stijl. De deuren zijn volledig af te stemmen op uw wensen. Zo kan de deur bijvoorbeeld met gefigureerd glas gemaakt worden.

Beloopbaar glas

Met beloopbaar glas kunt u een bijzonder interieur creëren. Een doorzichtige vloer of plafond laat veel licht door. Deze vloeren maken wij op maat.

Dubbel glas

Als u een ruimte beter wilt isoleren, kunt u kiezen voor dubbelglas. Wij leveren isolatieglas van de beste kwaliteit, zodat u flink bespaart op de energiekosten.

Veiligheidsglas

We leveren veiligheidsglas dat voldoet aan alle wettelijke eisen. AV Glas biedt u drie soorten veiligheidsglas: letselbeperkend glas, gelaagd glas of brandwerend glas. Onze vakmensen kunnen u informeren over de mogelijkheden.

Spiegels

Een spiegel kan uw ruimte een unieke uitstaling geven. We leveren duurzame spiegels die geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Deze spiegels worden in alle maten geleverd.

Wij kunnen u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van onze producten. In alle gevallen stemmen we het product volledig af op uw wensen. U kunt geheel vrijblijvend een offerteformulier invullen.

Contactformulier

Heeft u vragen over de levering van glas? Heeft u glasschade in Alkmaar? Als u het onderstaande formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Voor spoedgevallen belt u direct naar 0800-0060.